СТАРТУВАВ ЛАБІРИНТ 2024

23 лютого  2024 року у Міському Палаці дитячої та юнацької творчості відбувся І тур  міської літературної гра для старшокласників  «Лабіринт», яка  відбулась у дистанційному  форматі   на платформі ZOOM з дотриманням всіх  безпекових вимог.

Учасників гри привітала заступник директора департаменту – начальник управління з питань розвитку освіти Наталія ВІТКОВСЬКА, яка побажала всім учасникам цікавої гри  та перемоги, а ще звернула увагу на те, що в сучасному світі роль читання  надзвичайно вагома, що слово дорівнює зброї.

Предметом гри став роман відомого американського письменника Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом».

У грі брали участь 12 команди з 12 навчальних закладів міста, а саме: гімназія №93 (Шевченківський район);  гімназія  №75 (Заводський район); гімназії №50, 62, колегіум «Елінт» (Дніпровський район); єврейська гімназія «ОРТ-Алєф», Запорізький ліцей №71 (Вознесенський район); Олександрівська гімназія, ЗОШ №15 (Олександрівський район); Запорізькі гімназії №97, №17, ЗСШ №7  (Комунарський район).

За підсумками гри  І місце посіла Запорізька гімназія №75; ІІ місце – Запорізький ліцей №71, ІІІ місце  – Запорізька гімназія №93, Олександрівська гімназія  та ЗСШ №7.

Вітаємо переможців!

До фіналу гри вийшло 11 команд.  Фінальна гра відбудеться 19 квітня  2024 року за кіно версією та твором англійського письменника  Вільяма Голдінга  «Володар мух».