УСПІШНА УЧАСТЬ ФОТОСТУДІЇ «ОБРАЗ» У ВІДКРИТОМУ ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ «ФОТО – БЛІЦ»

Фотографи молодіжної фотостудії «Образ» ЗПО «МПДЮТ» (керівник Борис Дворний) Бехтер Олександр, Гаврильченко Валерія, Житник Марія, Саратов Святослав, Христіч Вероніка, Чопко Анна та Чопко Тетяна брали участь у відкритому обласному заочному конкурсі юних фотоаматорів «Фото – бліц», який проводився Запорізьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» з  29 січня до 18 лютого 2024 року. За підсумками конкурсу вихованці студії  завоювали 15 нагород – сім дипломів першого ступеня, сім дипломів другого ступеня та один диплом третього ступеня.

Такий успіх прийшов до них завдяки високому творчому рівню та великій жанровій різноманітності представлених робіт. Наприклад, Вероніка Христіч отримала аж два дипломи першого ступеня за роботи «Модель в студії» та «Натюрморт з перцями». Також високими дипломами першого ступеня відзначені фотографії «Мотокрос» Олександра Бехтера, «Хлопчик на пленері» Валерії Гаврильченко, «Обряд рунвіри» Марії Житник,«Осіння далечінь» Артура Сорокіна, «Життя пробивається» Анни Чопко.

Потрібно також звернути увагу на успіх самого юного вихованця фотостудії Святослава Саратова, який за роботу «Гілка груші» нагороджений дипломом третього ступеня.

Вітаємо юних фотохудожників з високими досягненнями!