Є ТЕ, ЩО НЕ ЗМІНИТЬ ВІЙНА

Рік. Війни. Не віриться. Але маємо такий досвід. Неможливий. Болючий. Величний. Перетворюючий. Багато чого змінилося. Ми змінилися. Проте є речі, які не змінить, навіть, війна. Жагу до творчості, глибокі почуття до рідного краю, бажання діяти і перемагати. 

Торік, 24 лютого, в Палаці планувалося нагородження переможців щорічного міського конкурсу – майстерні «Таланти міста Запоріжжя». В той день наш світ перевернувся. Українці відчули жах і біль, гнів і розгубленість. Та конкурс відбувся, юні митці отримали заслужені нагороди, хай там що. 

Сьогодні вони теж їх отримають. Бо наші діти того варті. Наші діти понад усе. Бо Запоріжжя  – незламне. До речі, це і була тема цьогорічного конкурсу. Конкурсу, що полюбився запорізькій творчій спільноті та вже 12 рік поспіль об’єднує під крилом нашого Палацу дитячі таланти, – заряджає, надихає, розкриває нові можливості. 

Десятки учасників від багатьох навчальних закладів міста. Понад 270 творчих робіт. Цікавезні майстер-класи від найдосвідченіших педагогів закладу. Фото – галерея на Facebook, ексклюзивні призи…

Так, Запоріжжя незламне, творче, майстерне, завзяте. Тепер ми знаємо це, як ніколи. Рік війни прожитий не даремно. Маємо ще більше любові та відданості, ще більше натхнення та наполегливості. Ми вберегли найцінніше. Вистояли. Тож рушимо тільки вперед.  

Сьогодні річниця війни. Що ж. Тим яскравіше «Таланти міста Запоріжжя» запалюють нові зірочки. 

Щиро вітаємо переможців конкурсу!